Huom! Autotori24.fi-palvelu ei tarjoa sivuston sisäistä pankki- tai maksujärjestelmää, kuljetus- tai kuriiripalvelua. Emme kysymme asiakkaan verkkopankki-tunnuksia tai pankkikorttitietoja meidän palvelussa!

– Suhtautuu varauksella käsimaksujen maksamiseen.                 

– Tarkistaa aina ennen kauppateko että tiedot tuotteesta tai ajoneuvosta ovat oikein.

– Suosittelemme käyttämään turvallista postiennakkopakettia kaupanteon yhteydessä. Postiennakko toimii niin, että myyjä kirjoittaa pakettikortin lisätietoihin, että lähetyksen saa tarkastaa postin toimipisteellä. Kun saat postista ilmoituksen saapuneesta paketista, saat paikan päällä avata paketin ja tarkistaa, että siellä tosiaan on sovittu tuote. 

– Kun hoidat kaupat kasvotusten, valitse siihen joku turvallinen/yleinen sijainti, esim. kauppakeskus, liiketila, huoltoasema tms. Maksa helposti ja turvallisesti älylaitteellasi, esim. MobilePayssa. Mobiilimaksaminen on nopeaa, helppoa ja turvallista.

– Lisätietoja > Posti.fi > Postiennakkopaketti tai Matkahuolto.fi > Paketit

– Tutustu Traficom.fi-sivustolle > Ajoneuvon osto ja myynti, joilla hoidat auton tai muut ajoneuvo-kaupat sujuvasti ja ilman jälkipyykkiä.

– Tulitko huijatuksi? Ole yhteydessä omaan pankkiisi ja sulje tilit, joiden epäilet joutuneen huijarien käsiin. Tee rikosilmoitus poliisille. > Poliisi.fi